De Eestermobiel: vervoer binnen het Oostelijk Havengebied

De Eestermobiel is een klein autootje met chauffeur dat minder mobiele buurtgenoten binnen het Oostelijk Havengebied en de directe omgeving van A naar B kan brengt. De Eestermobiel rijdt naast naar ons winkelcentrum, bijvoorbeeld ook naar Centraal Station, OLVG Oost, de Dappermarkt, Oostpoort, Amstelstation, de Intratuin in Oost en de Oostergegraafplaats.

Deze smalle automobiel zet u recht voor de deur af
De auto is smal en rijdt op het fietspad of de stoep, waardoor het ook tussen ‘Amsterdammertjes’ door kan rijden. Onze slager en bloemist op de Veemkade zijn hierdoor ook goed bereikbaar. En u kunt bijvoorbeeld voor de deur bij de hoofdingang van het OLVG afgezet worden.

Een rit aanvragen
De Eestermobiel rijdt voorlopig op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Andere tijden zijn mogelijk in overleg. U kunt een boodschappentas, een wandelstok of een rollator meenemen. Zelfs een kleine opvouwbare rolstoel past erin. Plan uw rit uiterlijk 24 uur van tevoren in. Bel 020 – 370 73 59 (van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar) om een rit aan te vragen of vul het reserveringsformulier in.


Kosten Eestermobiel

Eester ledenNiet-leden
Losse rit€1,00€2,00
10-strippenkaart€10,00€17,50