COVID-19 UPDATE februari 2021

Al onze essentiële winkels zijn geopend. Dit zijn er in ons winkelcentrum veel. Denk aan de supermarkten, verswinkels, drogisterijen en slijterijen. De niet-essentiële winkels zijn gesloten. Let op: vanaf 23 januari 2021 geldt er in Nederland een avondklok. Daardoor is ons winkelcentrum dagelijks gesloten om 21:00 uur. Dit geldt ook voor de parkeergarage.

Diverse gesloten winkels bieden wel bezorg – of afhaaldiensten aan.
Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u op de individuele website of Facebookpagina van de winkelier kijken. Ook delen wij deze berichten op onze Facebookpagina.

De openingstijden van alle winkels kunnen afwijken van de normale openingstijden. Kijk voor de actuele openingstijden van de winkels op de website of social media kanalen van de winkel zelf. Vanaf 20:00 uur in de avond wordt er geen alcohol meer verkocht vanuit onze supermarkten en vanaf 21:00 uur is ons winkelcentrum (en parkeergarage) gesloten.

Winkelcentrum Brazilië neemt het advies van het kabinet en Rijksoverheid serieus. Om de gezondheid van onze winkeliers maar ook van u als bezoeker zoveel mogelijk te beschermen, hebben wij een aantal maatregelen genomen:


• Alle niet-essentiële winkels blijven gesloten tot tenminste 9 februari en wij houden ons aan de avondklok, waardoor het winkelcentrum om 21:00 uur haar deuren sluit (geldt ook voor de parkeergarage)
• Er worden geen events en/of activiteiten georganiseerd tot nadere berichtgeving
• Het schoonmaakbedrijf van het winkelcentrum geeft extra aandacht aan het schoonmaken van contactpunten, zoals deurknoppen, handgrepen van trappen, liftknoppen etc.
• Onze winkeliers voeren een deurbeleid om zo de 1,5 meter te kunnen blijven handhaven in de winkel. Wij verzoeken u vriendelijk om gehoor te geven aan de maatregelen die onze winkelier dient te nemen

 

We vragen u graag zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM, waaronder 1,5 meter afstand houden en thuisblijven als u symptomen heeft. Voor een overzicht, ga naar de website van het RIVM

We zullen op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van het RIVM evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie.