Het verhaal van…

Bakkerij Kees Gutter! Dit keer vertellen wij u meer over deze unieke bakkerij in ons winkelcentrum. Niet alleen het brood dat zij maken is uniek, maar ook hun plek in de maatschappij en locaties waar zij hun bedrijvigheid hebben.

Bakkerij Kees Gutter is al 60 jaar actief in de regio groot Waterland en heeft zes winkels in Monnickendam, Volendam, Purmerend, Amsterdam-Noord en -Zeeburg. 


Wat deze bakkerij zo uniek maakt is toch écht haar producten.Bakkerij Kees Gutter staat voor verse producten met zo min mogelijk toevoegingen, die gemaakt zijn van de beste, bij voorkeur regionale, ingrediënten. De producten worden met veel zorg bereid door vakmensen. Bij Bakkerij Kees Gutter is de klant nog écht koning. Zij vinden eerlijkheid belangrijk, niet alleen als het gaat om de herkomst en het gebruik van grondstoffen, maar ook als het gaat om hun plek en aandeel in de maatschappij. Kees Gutter is buiten een merk ook een mens. En dat maakt van Bakkerij Kees Gutter een bedrijf van en voor mensen.

Bakkerij Kees Gutter is dé ‘Bakker van Waterlands’ en dat betekent dat ze klanten bedienen in de regio Waterland, maar ook sociaal maatschappelijk betrokken zijn bij deze regio. “We vinden het belangrijk dat al onze producten uit eigen bakkerij komen en dat onze medewerkers kundig zijn en passie voor hun vak hebben. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers. Het echte bakkersvak willen wij stimuleren en promoten. Het is een bijzonder mooi en eeuwenoud ambacht.” Bakker Kees Gutter gaat graag met zijn tijd mee en streeft, zowel voor het bedrijf als de medewerkers en op het gebied van milieu, hygiëne en arbo, het hoogst haalbare na.

Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Bakkerij Kees Gutter:

https://www.keesgutter.nl/