Goede voornemens met winkelcentrum Brazilië

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen een nieuwe, frisse start. Een goed moment om eindelijk de versie van jezelf te worden die je écht wil zijn. Fitter, beter, gedisciplineerder, positiever, je kent het wel: goede voornemens. Winkelcentrum Brazilië blijft hier niet in achter en zet hieronder een paar goede voornemens en tips voor je op een rij.

Afvallen

Op nummer één staat vaak het goede voornemen om wat kilootjes kwijt te raken. Veel mensen grijpen na de feestdagen de kans om hun leefstijl te verbeteren door meer te bewegen en gezonder te eten. Bij Winkelcentrum Brazilië vind je een groot aanbod aan verswinkels en traiteurwaardige winkels die jou hierbij kunnen helpen. Je kunt er de meeste verse en biologische producten inslaan en er zijn ook winkels met een groot aanbod vegan producten. Geen idee wat je met al die gezonde producten kan maken? Dan is een healthy-kookboek misschien wat voor jou. Bij Bruna Amsterdam Oost vind je een overvloed aan gezonde kookboeken.

Tover iedere dag een glimlach op iemands gezicht

Kleine gebaren zijn veel waard. Probeer iemands dag zo vaak mogelijk beter te maken. Help de buren bijvoorbeeld eens met boodschappen doen of ga langs bij een vriend(in) die wel wat gezelligheid kan gebruiken. Houd deze kleine gebaren het hele jaar vol en je zult zien hoeveel verschil ze kunnen maken. Vooral in deze coronatijd is dit een mooi voornemen om je aan te houden en je zult zien dat je er zelf ook een stuk vrolijker van wordt.

Neem meer foto’s

Je wil al deze nieuwe ervaringen natuurlijk vastleggen, dus waarom zou je je fotografische vaardigheden niet uitbreiden? Besteed 2022 aan het vastleggen van al je favoriete momenten en maak dan aan het eind van het jaar een fantastisch fotoboek van alle herinneringen die je hebt vastgelegd. Voor een fotoboek heb je natuurlijk wel een goede camera nodig, deze kun je halen bij onder andere de Blokker. Wil je jouw foto’s meteen inplakken? Ga dan naar de HEMA of Kruidvat voor het snel laten afdrukken van jouw foto’s. Bij de HEMA kan je natuurlijk ook nog een mooi fotoboek aanschaffen. Dit vind je allemaal onder één dak in Amsterdam Oost bij Winkelcentrum Brazilië.

Meer bewegen

Meer bewegen is goed voor lichaam en geest én is voor iedereen mogelijk. Wanneer je dit punt in jouw persoonlijke goede voornemens zet, zorg er dan voor dat je je doelen realistisch maakt. Wanneer je nooit veel hebt gesport, stel dan niet als doel dat je ineens 6x per week naar de sportschool gaat. Kies dan voor een half uurtje wandelen per dag, bijvoorbeeld na het eten. Blijf realistisch, want dan zorg je ervoor dat je het volhoudt. Is sporten een ding op jouw lijst van goede voornemens en wil je dit het liefst doen in een sportschool dat gelegen ligt in Amsterdam Oost? Kom dan eens kijken bij Crossfit Vastberaden, daar doen ze er alles aan om jou op de beste manier te coachen en je te laten zien hoe leuk sporten kan zijn. Daarnaast begeleiden ze jou naar de nieuwe, sportieve jij.

Meer lezen

Minder schermtijd, maar toch tijd voor jezelf hebben? Lezen is iets wat bij veel mensen in de lijst van goede voornemens staat. Het type boek maakt niet uit: van roman tot thriller en van zelfhulpboek tot een educatief boek. Lezen is sowieso een verrijking van je geest. Ben jij van plan om meer te gaan lezen in 2022? Ga dan eens langs bij de Bruna, daar vind je een groot aanbod aan boeken in diverse genres en voor alle leeftijden.

Wij hopen dat we je hebben kunnen inspireren. Heb jij jouw lijstje al uitgebreid met deze goede voornemens? Winkelcentrum Brazilië wenst iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar.