Buurtfestival 24 juni!

Wie jarig is trakteert! Winkelcentrum Brazilië bestaat dit jaar 25 jaar en organiseert mede daarom samen met De Eester een groot Buurtfestival op zaterdag 24 juni. Alles speelt zich af rondom Brazilië. Kom je ook?


het Buurtfestival belooft een dag vol plezier, cultuur en verbinding te worden voor alle buurtbewoners van het Oostelijk Havengebied. Met een scala aan activiteiten, optredens en kraampjes zal het een feestelijke dag zijn die je niet wilt missen.

Programma

Er zijn verscheidende live optredens, een rommelmarkt & kledingruil, workshops, kraampjes, straat- en toillettheater en een afsluitend buurtdiner met maar liefst plek voor 250 buurtgenoten!

Het buurtfestival wordt vormgegeven door bewoners, (horeca)ondernemers en artiesten uit de buurt! Met: muziek, kleding- en stekjesruil, kunst, Plastic Lab, zaadbommen, kombucha, sieraden en tassen maken, pottenbakker, watersport bij Nautiek, mozaïeken, tafelvoetbal XXL, taarten maken, rommelmarkt, wijn proeven en samen eten.

Eet je mee?

Als afsluiter van het Buurtfestival kun je vanaf 18:30 uur aanschuiven bij het Buurtdiner aan de Veemkade! Maar liefst plek voor 250 buurtgenoten, dus meld je snel aan!

In het kader van duurzaamheid, is het de bedoeling dat je je eigen bord en bestek meeneemt.

Horeca-ondernemers uit de buurt verzorgen het eten en drankjes kun je kopen bij Oceaan bar & terras, met bier van Krux!

Kaartje voor het buurtdiner bedraagt € 10,00 en voor kinderen van 3 t/m 10 jaar € 7,50.  

Vragen?

Voor meer informatie over het programma en hoe je betrokken kunt raken, vind je op de website van de Buurtcoöperatie & buurtplatform van het Oostelijk Havengebied: https://buurtcooperatieohg.nl/denk…/buurtfestival-doe-mee/ & https://wij1019.nl/buurtfestival

Tot 24 juni! 😉